30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü İlimizde Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos 2024

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine Valimiz Dr. Nurtaç Arslan ve eşi Doç. Dr. Yakup Arslan, AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, CHP Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, ilimiz protokol üyeleri, şehit aileleri, gazilerimiz, vatandaşlar ile basın mensupları katıldı.
 
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda Valimiz Dr. Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin ve Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya ile tören birlikleri ve halkın bayramını kutladı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından Dz.Ütğm. Burak Sağlam tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.
 
Program Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu zeybek gösterisi, Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği yöresel halk oyunları gösterisi, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, Atatürk İlkokulu seymen gösterisi, sporcu gösterileri ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle devam etti.
 
30 Ağustos Zafer Bayramı programı; Türk Bayrağı, okul bayrak ve flamaları, öğrenciler, gaziler, askeri birlik ve kolluk kuvvetleri ile sporcular tarafından gerçekleştirilen tören geçişinin ardından sona erdi.