S.S. Bartın Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı

10 Haziran 2024

Sınırlı Sorumlu Bartın Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’nin 2024 yılı Olağanüstü Genel Kurulu 08.06.2024 Cumartesi günü yapıldı. Katılımın yüksek olduğu Genel Kurul’a İl Müdürümüz Erhan Özcan da iştirak etti. 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Divan heyetinin oluşturulması ile devam eden Genel Kurul’da daha sonra konuşmalara geçildi.
 
Kooperatif Başkanı Sn. Hüseyin Mert yaptığı konuşmada; 139 ortaklı bir kooperatifimizi yaşatmak ve sorunlarını çözmenin ciddi bir sorumluluk, özveri ve vizyon gerektirdiğini belirtirken sorumluluklarımızın bilincindeyiz diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.
 
İl Müdürümüz Erhan Özcan'da protokolü selamladıktan sonra divana ve Bakanlığımız temsilcilerine kolaylıklar diledi ve kooperatifin kurucularına ve tüm emektarlara kooperatifin düzenli, tesisleşmiş ve kurumsal bir yapıya kavuşmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu günlere kadar hizmet etmiş ve baki dünyaya göçmüş üyelere rahmet diledi. Akabinde Genel kurulun Kooperatif üyelerine hayırlı olmasını dilerken yollarda olan, tüm zorluklarıyla emek veren, ter akıtan kamyoncu esnafımıza selam ve dualarını gönderdi. Özcan bugün ve yarın YKS sınavına giren öğrencilere başarılar dileyerek genel kurulun hayırlı olmasını diledi ve sözlerine son verdi.
 
13 maddenin görüşüldüğü kongrede, Hüseyin Mert ve yönetim kurulu güven tazeledi.
 
Kooperatifimiz Başkanına, Yönetim ve Denetim Kuruluna başarılar, kolaylıklar diliyoruz.