"Yazımda Kardeşlik Var" Eğitim Kampına Ticaret İl Müdürümüz Misafir Oldu

17 Ağustos 2024

Bartın Müftülüğü ve TDV Bartın Şubesince düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" eğitim kampına Ticaret İl Müdürümüz Erhan Özcan, Bartın Müftümüz Sn. Ömer Keskin ile birlikte iştirak etti. 

Akşam 21.30 - 01.30 arası gerçekleşen ziyarette kamp ateşi etrafında kıymetli gençlerimizle, değerli Müftülük personelimiz ve hocalarımızla; Milli Duygu ve Kültürel konular, güzel ahlak, ibadet, doğa yürüyüşleri, kitap okuma, spor, okçuluk, Filistin-Gazze ve Doğu Türkistandaki insanlık dramı, çeşitli kategorilerde gerçekleşen yarışmaları gençlerimizden dinledik ve gurur duyduk. İl Müftümüzün gençlere hem düşündüren hemde dikkat çeken hemde yaşamlarında fayda sağlacak olan hikaye anlatımları sonrasında Ticaret İl Müdürümüz Erhan Özcan'ın  Müdürlüğümüzün yaptığı iş ve işlemlerle alakalı anlatımları sonrasında  yaşamsal, sosyal tecrübelerini anlattığı sohbette gençleride bu güzel sohbetlere ortak etti, onları da dinleme fırsatını buldu. 

Gençlerin hem öğrenme hem de eğlenmeyle dolu günler geçirmesine şahit olmak, onları dinlemek ve fikirlerine ortak olmak çok güzeldi. Hepsine ve onları yetiştiren ailelerine ayrı ayrı teşekkür ederken, böyle güzel bir etkinliğe imza atan Bartın Müftümüze, Müftülük çalışanlarımıza ve TDV Bartın Şubesine teşekkür ediyoruz.